Företaget

vadretVi utför alla typer av takarbeten. Vi är specialister på tak och tätskikt och levererar helhetslösningar samt underhåll och service.

När det gäller låglutande tak, samarbetar vi med Takcentrum, en ledande leverantör av högkvalitativa tätskiktsprodukter.

Stockholms TakEntreprenad AB är ett serviceorienterat företag med många års erfarenhet av tak och takläggning. Vi på Stockholms TakEntreprenad AB anser att det är viktigt att kunna erbjuda våra kunder ett bra arbete och högkvalitativa produkter som tillsammans gör att taken som vi lägger håller i många år.

Vi utför takentreprenader – såväl nyproduktion som omtäckningar av tak – allt från små garage till stora industribyggnader. Våra kunder ser oss som en fullfjädrad takentreprenör med djup kunskap om material och gedigen erfarenhet.

Stockholms TakEntreprenad AB har en kvalitetsinriktad arbetsfilosofi när det gäller val av material och medarbetare. Våra takläggare har många års erfarenhet och är specialiserade på takläggning av bl.a.

  • Takpapp
  • Gummiduk
  • TegelTak
  • Shingel och plåt
  • Takmålning

Inga tak, oavsett typ, blir bättre utförda än vad kunskapen och skickligheten hos den som gör jobbet når upp till. Materialvalet hjälper också till att påverka utgången av renoveringen.