Papptak

papptak

Stockholms TakEntreprenad AB arbetar huvudsakligen med omläggningar och nyläggningar av tätskikt på yttertak. Främst arbetar vi med låglutande yttertak s.k. ”papptak” men vi utför även en del membranisoleringar och gummiduk.

Vi utför alla typer av takentreprenader – såväl nyproduktion som omtäckningar av tak – allt från små garage till stora industribyggnader.

Stockholms TakEntreprenad AB ingår i Takcentrums nätverk av takentreprenörer. Därigenom uppfyller vi grundkraven som ställs på montörer och material av högsta klass. Vi utför uppdrag på såväl större fastigheter som mindre villors tak i Mariestad med omnejd.

När det gäller tätskiktsmattor eller papptak så arbetar vi med de bästa. Tätskiktsmattorna som vi arbetar med är uteslutande avsedda för krävande taktäckning och membranisolering. Mattorna är baserade på destillerat bitumen med hög inblandning av SBS-gummi.

Denna exklusiva sammansättning ger en fantastisk skarvstyrka som är 2-3 gånger högre än traditionellt oxiderade eller modifierade bitumenprodukter.

Tätskiktsmattorna vi arbetar med är armerade med en kraftig, rötsäker s.k. ”Non-woven Spunbond Polyester”, motståndskraftig mot värme och åldrande.

Komplett entreprenad, tätskiktssystem för alla tak
Vi utför kompletta lösningar – för såväl omtäckningar som nyproduktion av allt ifrån små garage till större industribyggnader. Vår verksamhet omfattar såväl takläggning som renovering och besiktning av ditt tak.

Vi erbjuder tak och tätskiktssystem för alla typer av tak från låglutande och branta tak, till parkeringsdäck, terrasser samt gröna tak.

Gröna tak, är inte bara ett tak med växtlighet av exempelvis gräs eller mossa, utan främst ett extra miljövänligt alternativ som inte behöver vara grönt på ytan.